Мартин Божанов-Нотариуса е присъства на неофициално събиране извън София в хотел-ресторант, на

...
Мартин Божанов-Нотариуса е присъства на неофициално събиране извън София в хотел-ресторант, на
Коментари Харесай

Прокурор Зартова: Нотариуса беше гост на банкет на СРП извън София

Мартин Божанов-Нотариуса е присъства на импровизирано събиране извън София в хотел-ресторант, на който имаше много хора. Не единствено сътрудниците от СРП, имаше всевъзможни външни гости. В диалог с сътрудници открих, че той е участвал на този прием. Това съобщи по време на чуване във краткотрайната парламентарна комисия, основана да проверява обстоятелствата към групата на Нотариуса, някогашната ръководителка на Софийската районна прокуратура (СРП) Невена Зартова.

Тя подаде оставка, откакто стана ясно, че от години се познава и е в другарски връзки с юрист Велимир Атанасов, апетитен за помощник на Нотариуса. Тя обаче бе безапелационна, че двамата  " в никакъв случай не са разговаряли за производства ".

“Не е ясно кой тъкмо го е поканил. Чух версията, че някой го е поканил и този някой е сътрудник. Няма да му кажа името, защото това съм го открила в всекидневен диалог ”, разкри Зартова.

В Софийска районна прокуратура в никакъв случай не е осъщестяван чадър, бранене на сянка, нито нещо сходно върху преписки и досъдебни прозиводства, свръзани с Мартин Божанов-Нотариуса, нито с друго правосъдно произвеждане. Разбирам, че в този момент е комфортен миг за лов на вещици и е нужна изкупителна жертва, акцентира тя.

Преди нея бе изслушана арбитър Владислава Цариградска, която непосредствено я упрекна в обезпечаването на прокурорски чадър над Нотариуса. Цариградска разкри още, че продължава да бъде заплашвана " да се кротне ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР